fbpx
Menu Sluiten

De fractie

In 2018 zijn Ellen en Jesse door de inwoners van onze gemeente in de gemeenteraad verkozen. Samen met enthousiaste burgerleden vormen zij de fractie van Progressief Bernheze. De fractie zorgt er voor dat het groene en sociale geluid van Progressief Bernheze in de gemeenteraad klinkt.

Ellen Neelen

Ellen Neelen

Fractievoorzitter

Ellen is sinds 2018 fractievoorzitter van Progressief Bernheze in de gemeenteraad. Daarbij is Ellen binnen de fractie verantwoordelijk voor al hetgeen in het sociaal domein gebeurd. In het dagelijks leven werkt Ellen bij de gemeente Oss.

Jesse Jansen

Jesse Jansen

Gemeenteraadslid

Jesse is sinds 2018 gemeenteraadslid namens Progressief Bernheze. Binnen de fractie is Jesse verantwoordelijk voor alles wat er in ruimtelijke zin in onze gemeente gebeurt. In het dagelijks leven is Jesse beleidsadviseur bij een grote zorginstelling en bij de PvdA-fractie in de Eerste Kamer.

Bellinda van den Helm

Bellinda is sinds 2018 commissielid namens Progressief Bernheze. Samen met Ellen voert zij het woord over ontwikkelingen in het sociaal domein in onze gemeente. In het dagelijks leven werkt Bellinda in het onderwijs. Eerder was Bellinda al een periode als raadslid en een periode als commissielid actief.

Esther van Voorden

Esther is sinds 2019 commissielid namens Progressief Bernheze. Samen met Jesse en Kelly voert zij het woord over de ruimtelijke ontwikkelingen in onze gemeente.

Kelly Baarslag

Kelly is sinds 2021 commissielid namens Progressief Bernheze. Samen met Jesse en Esther voert zij het woord over ontwikkelingen in het ruimtelijk domein in onze gemeente. In het dagelijks leven werkt Kelly in het als kwaliteits- en veiligheidsconsulent bij Brabantzorg.

Blijf op de hoogte!