fbpx
Menu Sluiten

De fractie

Ellen Neelen

Ellen Neelen

Fractievoorzitter

Ellen is sinds 2018 fractievoorzitter van Progressief Bernheze in de gemeenteraad. Daarbij is Ellen binnen de fractie verantwoordelijk voor al hetgeen in het sociaal domein gebeurd. In het dagelijks leven werkt Ellen bij de gemeente Oss.

Jesse Jansen

Jesse Jansen

Gemeenteraadslid

Jesse is sinds 2018 gemeenteraadslid namens Progressief Bernheze. Binnen de fractie is Jesse verantwoordelijk voor alles wat er in ruimtelijke zin in onze gemeente gebeurt. In het dagelijks leven is Jesse beleidsmedewerker bij een grote zorginstelling voor mensen met een visuele beperking en bij de PvdA-fractie in de Eerste Kamer.

Bellinda van den Helm

Bellinda is sinds 2018 commissielid namens Progressief Bernheze. Samen met Ellen voert zij het woord over ontwikkelingen in het sociaal domein in onze gemeente. In het dagelijks leven werkt Bellinda in het onderwijs. Eerder was Bellinda al een periode als raadslid en een periode als commissielid actief.

Esther van Voorden

Esther is sinds 2019 commissielid namens Progressief Bernheze. Samen met Jesse voert zij het woord over de ruimtelijke ontwikkelingen in onze gemeente.

Het bestuur

Frank Geenen

Frank Geenen

Algemeen bestuurslid

Blijf op de hoogte!